Politika privatnosti

Izjava o privatnosti i kolačićima

Velma doo, Bristol Hotel je vlasnik sajta www.bristolhotel.me. Sav sadržaj objavljen na našem web sajtu pripada nama. Ponovno objavljivanje nije dozvoljeno osim ako za to nije data pismena dozvola. Korišćenjem našeg web sajta, pristajete na obradu ličnih podataka u skladu sa ovom izjavom.

Šta je privatnost?

Privatnost je pravo odlučivanja o ličnim podacima. Pod ličnim podacima podrazumjevaju se sve informacije i procjene koje se mogu povezati sa vama kao pojedincem. To može biti ime, adresa, broj telefona, adresa e-pošte i IP adresa.

Sva obrada ličnih podataka, kao što je prikupljanje, registracija, čuvanje i otkrivanje, podliježe posebnim pravilima, uključujući i Zakon o ličnim podacima. Velma doo , Bristol Hotel je odgovoran da obezbjedi da se obrada odvija u skladu sa pravilima zakona.

Obrada ličnih podataka

Velma doo , Bristol Hotel  sa generalnim direktorom je odgovoran za obradu naše obrade ličnih podataka. Velma doo , Bristol Hotel  obrađuje lične podatke u skladu sa važećim zakonom i ne prodaje vaše lične podatke trećim licima. Velma doo ne obrađuje lične podatke bez pravnog osnova za obradu i ne mimo onoga što je neophodno za ispunjenje zakonite svrhe obrade. Našim podizvođačima je dozvoljeno da obrađuju lične podatke samo u naše ime u skladu sa ugovorom o obradi podataka i u skladu sa našim zahtjevima za bezbednost informacija.

Informacije prikupljene na našoj veb stranici mogu se koristiti za marketinške mjere kao što su pozivi na seminare, kurseve, druge događaje, informacije o našim uslugama i drugi direktni/indirektni marketing. Štaviše, prikupljene informacije se mogu koristiti i za statistiku, kao i za rad, održavanje i poboljšanje naših web stranica.

Velma doo nije odgovoran za sadržaj ili obradu ličnih podataka na eksternim web sajtovima i stranicama.

Vaša prava

Imate pravo da pristupite svojim ličnim podacima, koji se obrađuju o vama. Takođe imate pravo da zahtijevate da se lični podaci o vama isprave ako se ispostavi da su netačni ili nepotpuni. Štaviše, takođe imate pravo da zahtevate brisanje ličnih podataka o vama. Osim ako ne postoji poseban pravni osnov za nastavak obrade ličnih podataka, oni će biti izbrisani. Davanje ličnih podataka je dobrovoljno, a saglasnost za obradu ličnih podataka uvek se može povući.

Kolačići i web analitika

Velma doo, Bristol Hotel  koristi kolačiće, na našim web stranicama. Kolačići su datoteke sa podacima uskladištene na uređaju sa kojeg pretražujete. Velma doo, Bristol Hotel  koristi kolačiće, između ostalog, za analizu korišćenja naših web stranica i za marketinške mjere, na primer preuzimanje materijala sa našeg web sajta. Koristimo Google analitiku na našem web sajtu.

Korišćenjem našeg web sajta, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Međutim, možete blokirati i izbrisati kolačiće u svom pretraživaču. Ako želite više informacija o tome kako možete da blokirate i dozvolite upotrebu kolačića u vašem pretraživaču, možete pročitati više na veb lokaciji ovdje.

Google analitika je alatka za veb analitiku koja prikuplja podatke i sastavlja statističke podatke kako bismo mogli da poboljšamo i razvijemo naše veb stranice. Svi podaci prikupljeni putem Google analitike na našoj veb stranici su anonimizovani pre nego što ih Google uskladišti. Ako želite da rezervišete u odnosu na Google analitiku, informacije o tome ćete pronaći ovdje.

Imajte na umu da blokiranjem upotrebe kolačića možete doživeti da naše web stranice ne rade optimalno.

Naši podizvođači u vezi sa radom naših web stranica, web analizom i marketinškim mjerama su:

Google Inc.
Facebook Inc.
LinkedIn Inc.

Izbor zakona i mjesta

Svi sporovi će se rješavati u skladu sa crnogorskim zakonom u Sudu u Podgorici.

Pitanja

Ako imate pitanja o našoj izjavi o privatnosti ili o našoj upotrebi ličnih podataka, slobodno nas kontaktirajte na info@bristolhotel.me

Izmijene ove izjave

Zadržavamo pravo da promijenimo ili ažuriramo ovu izjavu. Sve promijene se primenjuju od trenutka kada su objavljene. Ako želite da znate kada je izjava poslednji put ažurirana, ovo ćete pronaći u odeljku „Poslednje ažuriranje“ na dnu ove stranice.