Trokrevetna soba

Opis

Stadardna trokrevetna soba je veličine 29 m2. Moderno i elegantno opremljena soba sa pogledom na grad, pružiće vam osjećaj mira i spokoja kao i energiju za bolje obavljanje radnih zadataka ukoliko je vaš boravak poslovne prirode. Kreveti su dimenzija 90cm x 200 cm i mogu se po potrebi sastaviti.

Udobnost i luksuz su ključni elementi naših trokrevetnih soba koje su idealne za sve koji žele da se opuste i odmore nakon napornog dana kao i da uživaju u svojim omiljenim kanalima na smart TV- u. Uz bežični internet bićete u toku svih dešavanja koja vas zanimaju.

Bilo da ste sa porodicom, prijateljima ili kolegama druženje i opuštanje možete nastaviti uz čaj ili kafu kao i uz ponudu iz mini bara a Room servis vam je na raspolaganju od 07 h do 24 h.

Ako želite da se odmorite preko dana zavjese black out koje ne propuštaju svjetlost će vam to omogućiti, a centralna klimatizacija će učiniti da se osjećate svježe i poletno.

Svoje dragocjenosti kao i lap top možete ostaviti u sefu, a ako ste sa autom na raspolaganju vam je parking hotela.

Ako vam zatreba djećji krevetac biće vam u kratkom roku na raspolaganju.

Raskošno luskuzno kupatilo pružiće vam ugođaj, kakav se ne može zaboraviti uz mirise kozmetike Ritual. U plakarima su bademantili i papuče kao i kese za odjeću ukoliko želite da koristite uslugu servisa za pranje i peglanje veša.

Naše ljubazno, nasmijano i profesionalno osoblje će krunisati vaš boravak sa lijepim uspomenama uz želju da se vratite i ponovo budete naši gosti.

Karakteristike

Sadržaji

Dodatno

Galerija