Corner Deluxe soba

Opis

Corner de lux soba je veličine 33 m2 i izvrsna opcija je za samce, parove i porodice. Soba je prostrana i svijetla s velikim prozorima koji pružaju pogled na park, a tople i prefinjene boje enterijera stvaraju ugodnu atmosferu za opuštanje. Krevet king size dimenzija osigurava udoban san, a dodatni krevet ili krevetić za dijete vam se mogu dodati na vaš zahtjev.

Ova soba odiše prefinjenom elegancijom a visoka udobna fotelja sa visokom podnom lampom vas mami da uz osvježenje iz mini bara, skuvane kafe ili čaja date sebi trenutke uživanja gledajući svoje omiljene kanale na smart TV-u. Na raspolaganju vam je i bežični internet koji će vam omogućiti da ostanete povezani s ostatkom svijeta tokom vašeg boravka. Uz udobnu stolicu i prostran radni sto opremljen priključcima i lampom , brzo i lako ćete završiti vaše poslovne obaveze. Black out zavjese sa potpunim zamračenjem sobe, odvešće vas u dubok san u toku dana.

U sobi ćete pronaći i klima uređaj koji će vam pomoći da ostanete svježi i da vam bude ugodno za vrijeme vašeg boravka. Sef za vaše dragocjenosti a dovoljno veliki za lap top će vas ugodno relaksirati.

Kupatilo je opremljeno ekskluzivnim enterijerom, tri tuš aparata i luksuznom Ritual kozmetikom. Tu su i bademantili, sobne papuče i razne higijenske i zaštitne kozmetike koje su vam na raspolaganju. U plakaru ćete naći i kese za garderobu ukoliko želite da koristite usluge servisa za pranje i peglanje.

Nemojte čekati, rezervišite corner de lux, opustite se i uživajte u čarima našeg hotela.

Karakteristike

Sadržaji

Dodatno

Galerija