Deluxe apartman

Opis

Delux suite apartman je veličine 43 m2, sa dvije odvojene prostorije dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Plijeni svojom elegancijom, modernim a jednostavim dizajnom i doziva vas da uživate u udobnoj sofi ili u krevetu uz smart TV gledajući vaše omiljene kanale bilo da ste u spavaćoj ili dnevnoj sobi. Otplovite u svijet povezujući se preko bežičnog interneta.

Da bi ugođaj bio potpun imate mini bar, kafu ili čaj i room servis od 07 h do 24 h koji nudi širok izbor hrane i pića.

Suptilno raspoređena svjetla koje možete podešavati po želji, daće vam mogućnost da odaberete i napravite ambijent koji želite. Bljestava dnevna, noćna svjetlost grada ili totalno zamračenje sobe black out zavjesama poručuju da možete imati sve što poželite.

Ako putujete sa djetetom, na raspolaganju vam je dječji krevetac po potrebi.

Vaše lične i dragocjene stvari možete ostaviti u sefu.

Plakar je opremljen bademantilima, papučama ali i kesama za veš ukoliko imate potrebu za korišćenje servisa za pranje i peglanje veša.

Moderno, raskošno i dobro opremljeno kupatilo, sa tri tuša i luksuznom kozmetikom ostaviće trag opojnih mirisa na vama osvježiti vas i dati vam lijepu energiju.

Ukoliko, ste sa autom čeka vas lijepo uređen parking.

Odlučite se za ovaj apartman, šarmiraće vas i opčiniti bilo da se radi o boravku radi odmora ili važnog poslovnog sastanka.

Karakteristike

Sadržaji

Dodatno

Galerija