Deluxe Jacuzzi apartman

Opis

Odaberite ovaj apartman bilo da se radi o odmoru ili poslu i uživajte u modernom i raskošnom ambijentu apartmana koji je tu samo za vas. Obradujte sebe ili  svoju dragu osobu poklonivši joj trenutke za pamćenje.

Deluxe jacuzzi apartman je veličine 46m² i ima dvije odvojene prostorije. Jedna od njih ima king-size krevet, đakuzi za dvije osobe i Smart TV, što ga čini savršenim za odmor bilo da ste   sami ili u paru.

Druga prostorija u kojoj će vas sačekati činija sa sezonskim voćem, posjeduje smart TV i udobnu, raskošnu sofu na kojoj se možete opustiti i uživati uz kafu, čaj ili ponudu iz mini bara.Ako želite da nastavite sa uživanjem tu je naš room servis sa širokom ponudom hrane i pića.

Miran i ekskluzivan ambijent čuva vaše privatne trenutke i pretvara ih u nezaboravne uspomene. Ako imate radne obaveze, možete ih uspješno obaviti uz dobru koncentraciju i energiju, nakon čega vas čeka relaksiranje u đakuziju.

Za vašu svježinu i pozitivnu energiju ovaj apartman posjeduje centralizovanu klimatizaciju, black out zavjese, bademantile, papuče i sef u koji možete čuvati vaše dragocjenosti ali i lap top.

Unikatno  veliko kupatilo, skladnih i neobičnih boja opremljeno sa tri tuša. Opojni i očaravajući miris Ritual luksuzne kozmetike osvježiće vas i pratiti tokom cijelog dana vraćajuči vam pozitivnu i toplu energiju.

Dobrodošli u svijet mašte i uživanja !

Karakteristike

Sadržaji

Dodatno

Galerija