Restorani

Opis

Neka vaš dan započne u našem moderno uređenom restoranu, suptilnog raskoša i elegancije.

Doručak je od 07:00 do 10:00 kontinetalni buffet, uz mogućnost a la carte. Sastavni dio ponude je veganska, vegetarijanska i bezglutenska hrana. Naše ljubazno i profesionalno osoblje će vas dočekati sa osmjehom i uljepšati vam dan. Blizu smo centra grada a opet bez buke i gužve i sa mjestom za parking.

Room servis vam je na raspolaganju od 07:00 h do 24:00h. Uživajte u specijalitetima naše kuhinje i šanka.

Jedan od restorana se nalazi na prizemlju a drugi je na poslednjem spratu hotela sa pogledom na Podgoricu i okolne planine.

Ako želite da budete sami i da uživate, priredite iznenađenje voljenoj osobi, provedete vrijeme sa porodicom ili prijateljima naši restorani su idealni za vas.Za vas smo spremili i posebne menije za sve vrste prilika.

Savršen ambijent za poslovne ljude, bilo da se organizuje za mali ili veliki broj ljudi i za sve vrste usluga ( doručak, ručak, večera, koktel, švedski sto , set meni).

Naši tim kuvara će se potruditi da vas iznenadi sa kvalitetom, ukusom i kreativnim aranžiranjem koje ostavlje bez daha a naši maestralni barmeni i konobari će vas osmjehom , ljubaznom i profesionalnom dočekati kako bi vaš boravak bio nezaboravan.

Uživajte u opuštenoj i lijepoj atmosferi, dobrodošli!

Zakažite Vaš dogadjaj

Galerija