Dvokrevetna soba

Opis

Standardna dvokrevetna soba veličine 29 m2. Ova je moderno i elegantno uređena soba, sa toplim bojama, stvorena je kako biste se mogli opustiti i odmoriti od svakodnevnih aktivnosti.  Kreveti su dimenzija 90 cm x 200 cm i mogu se po potrebi sastaviti, što je izvrsna opcija ako vam je potrebno više prostora za spavanje.

Tu je i dodatna fotelja sa visokom lampom za udobno čitanje knjiga ili gledanje TV-a. U sobi se nalazi Smart TV , idealan za opuštanje nakon napornog dana.

Za vašu udobnost i osvježenje, svaka soba ima minibar, set za kafu i čaj, te sef u kojem možete bezbrižno čuvati sve vaše dragocjenosti, pa i lap top. Kupatilo je opremljeno ekskluzivnim enterijerom i tri tuš aparata, te luksuznom Ritual kozmetikom. Tu su i bademantili, sobne papuče, razne higijenske i zaštitne kozmetike koje su vam na raspolaganju.Sobe su opremljene centralizovanom klimatizacijom i Black Out zavjesama, tako da možete regulisati temperaturu i svjetlost prema vašim potrebama. Pogled na grad iz sobe će vas ostaviti bez daha. Za rad imate radni sto sa udobnom stolicom , priključcima i lampom.

U slučaju da vam je potreban dodatni krevet ili dječji krevetac, naše ljubazno osoblje će vam ga rado obezbijediti. Tu su i usluge poput parkinga, room servisa i laundry servisa, kako bi vaš boravak u našem hotelu bio što ugodniji.

Uživajte u našim Twin gostinjskim sobama i dopustite da vam pružimo nezaboravan boravak u našem hotelu.

Karakteristike

Sadržaji

Dodatno

Galerija